dilluns, 27 de juny del 2011

PAS DE L'ESCALELL



Divendres 24 de Juny del 2011 ( Sant Joan )
Aquest any hem escollit el Pas per passar el dia de Sant Joan, hi anem l'Anna i jo i portem el meu pare i en Toni que mai han fet cap barranc i volen provar l'experiència.
Arribem al parquing del Pas i veiem que el barranc va força alegre d'aigua, sobretot l'afluent que entra per l'esquerra que és el que aporta més cabal, de totes maneres creiem que es pot fer bé i ens canviem per començar el descens.
No tenim cap problema enlloc tot i el cabal abundant però en els ràpels que es pot instal.lar per fora l'aigua ho fem. Tot el descens té un gran ambient ja que la força amb que cau l'aigua fa que en les parts encaixades el soroll sigui eixordador.Arribem al final de l'engorjat i amb les dues cascades més altes del descens donem per acabat el barranc.Ara ens queda pujar la famosa pujadeta que ens porta a la pista i al cotxe on ens espera la meva mare i en Roc(el nostre gos).
Un descens xulo que a més aquesta vegada ens ha fet treballar com a liders ja que portavem gent que no havia fet cap barranc, una gran experiencia per tots!
Descens realitzat per Toni Casals, Jaume Franquesa, Anna i Xevi

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada