dilluns, 12 de setembre del 2011

BARRANC DE SEGUDET (ORDINO)



Dissabte 10 de Setembre del 2011
Després de fer el Canaleta anem a fer un barranc sencillet per acabar d'omplir el dia, aquest és el Segudet. Per fer aquest barranc s'agafa la carratera que surt del centre d'Ordino en direcció a Segudet, aquesta puja pel costat del riu fins que trobem un cartell on es proibeix la circulació, aquí deixem el cotxe.
Caminant seguim pujant per la pista i agafem el GR en direcció contraria al coll d'Ordino, uns 25 minuts de pista en pujada i arribem a un punt on hi ha un banc i el barranc ens queda just a sota, des d'aquí baixem al llit del riu i comencem el descens.
Aquest descens comença amb un ràpel d'uns 11 mts, és aquest un barranc d'iniciació, bastant curt i amb ràpels d'entre 6 i 15 mts sense dificultats, a més està molt ben instal.lat, tot i així cal anar amb compte perquè és especialment relliscós i segur que patinarem diverses vegades.
Un cop arribem al final seguim el camí del costat del riu i en 5 minuts serem al cotxe, cal dir que al final del barranc hi ha dues vies ferrates sencilles per si es vol combinar.
Descens realitzat per Guillem i Xevi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada