dilluns, 15 de novembre del 2010

RASA DEL COLL DE PORT

Diumenge 14 de Novembre
Avui fa un dia molt assolellat arreu i com que encara tenim ganes de mullar-nos una mica anem a fer la rasa del coll de port a Sant Llorenç de Morunys (Solsonès).En total erem 5 a l'equip (Jairo, Míriam, Jordi Varela, Anna i Xevi).
Arribem per la carretera de sant llorenç al coll de port i quan creuem el pont per on baixa el nostre barranc aparquem un cotxe, amb l'altre cotxe anem fins a l'inici del descens, un parell de corbes més amunt de la carretera, deixem el cotxe i anem a buscar el llit del riu, un cop hi arribem veiem que el cabal és mínim però l'aigua corre, o sigui que ens posem el neoprens i avall!
El descens es tracta d'un barranc divertit, amb 6 ràpels d'entre 7 i 15 metres, molt ben equipat però que per llàstima és molt curt, amb poc més d'1h arribem al final del descens. Ens donem compte de que ningú portava càmera de fotos o sigui que tot i que el dia era molt bo i el sol entrava molt bé al barranc no tenim ni una foto!!
Malgrat no poder fer fotos, la jornada ha estat fantàstica i estem molt content de que a aquestes alçades de l'any encara poguem fer barrancs amb aigua, en definitiva un dia molt ben aprofitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada