dilluns, 8 de novembre del 2010

TORRENT DELS RENTADORS

Dissabte 6 de Novembre

Aquesta setmana les temperatures han estat força benignes tot i l'època de l'any on estem i decidim que encara es pot fer algun barranc amb aigua, així doncs anem cap al montseny a fer el Torrent dels Rentadors.
Per tal d'escurçar la llarga aproximació que ens diuen totes les ressenyes que tenim i aprofitant que l'Anna està refredada i ens acompanya però no fa el descens, ella ens deixa a en Jairo i a mi (Xevi) a collformic i ens recollirà al final del descens prop de l'ermita de l'erola, així doncs sortim de collformic seguint la pista que porta a sant segimon, amb 1h aprox. arribem al coll de les tres creus, just davnt del santuari de sant segimon, aquí hi ha un camí que baixa fins al torrent, nosaltres no el trobem i baixem per on podem fins a l'inici del barranc.Total 1h20min d'aproximació.

Aquí comença el descens, amb força aigua, molt neta i amb un entorn preciòs amb les fulles de faig caient. Els primers ràpels arriben de seguida, es tracta d'un descens molt complet amb 10 ràpels d'entre 7 i 30 metres, varis tobogans i salts, ens sorpren molt la bellesa del descens i el trobem molt interessant, a més les instal.lacions estàn força bé, algunes naturals i altres amb espits, només hem de renovar-ne una.

Al final del descens sentim l'Anna que ens crida i pugem fins al camí on és ella per tornar en uns 30 minuts al cotxe, que tenim aparcat al club de polo de viladrau.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada