dilluns, 9 de gener del 2012

BARRANCS DE FENOLLET OEST I EST

Dissabte 07 de Gener del 2012
Avui hem tornat a fer el descens d'aquests dos barrancs germans, l'any passat els vam fer pel Febrer l'Anna, en Jairo i jo(Xevi) i aquest any hem decidit que era una bona manera de començar la temporada 2012 amb aquests dos descensos.Aquesta vegada hem fet el descens més gent hem sigut en Jordi, la Belén, en Gerard, la Míriam, en Jairo, la Soraya i en Xevi.
Destaco que aquest descens és ideal per fer a l'hivern ja que es tracta de barrancs secs( l'oest és completament sec i l'est té aigua als dos primers ràpels però es pot evitar amb una mica de destresa), i a més estàn encarats de cara al sud per tant ens tocarà el sol en molts punts, crec que aquests barrancs s'han de descartar totalment per fer a l'estiu.
Nosaltres comencem fent el descens de l'oest ja que si ho fem així un cop acabem aquest ja sortim a mitja aproximació de l'est, en canvi si ho fem al revés hauriem de fer la pujada sencera dues vegades. Sòn dos barrancs que tot i la proximitat sòn molt diferents entre si, l'oest és més obert i l'est s'encaixona més i sobretot té dues parts molt guapes, una el ràpel del tubo i l'altre l'impresionant final amb el ràpel de 43 que et deixa una bona sensació segur.
Si voleu més informació d'aquests descensos en aquest mateix blog hi ha el track de GPS i les ressenyes de quan vam fer el descens el Febrer del 2011.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada