dimarts, 12 d’octubre del 2010

Mireu com baixen!

Vist que el temps no pensa canviar i continuarà plovent tot el dia decidim anar a veure els barrancs (salts) del Collsacabra. Aquest cop no anem sols, també s'hi han apuntat en David, en Jordi i en Roc (el gos).
Sallent de la Coromina de Falgars
Primer ens hem dirigit a la singlera de Falgars on hi ha tres barrancs, el Sallent de Bertrans, el Sallent del Grau i el Sallent de la Coromina de Falgars. En els dos primers hem travessat el torrent que els forma, que estava desvodat, però no hem pogut veure els salts.
En el sallent de la Coromina de Falgars la boira i el vent no ens deixaven veure el salt des del "mirador" de la carretera, així que hem seguit el curs del riu pel camí del costat fins a poder veure l'inici del salt; com els altres dos el torrent també anava petat.
riera de Rupit

riera de Rupit

D'aquí hem baixat a Rupit on voliem agafar la pista que baixa cap a Sau però vist com estaven les altres carreteres hem desistit i hem anat a esmorzar coca de forner. La riera de Rupit presentava un aspecte poc normal, baixava dins de la seva llera però hi havia rastres de que havia baixat per sobre els ponts i s'havia desbordat.

  

Molí Bernat
Per acabar hem anat a veure dos barrancs de la zona de Tavertet, el Molí Bernat i el Tirabous. El primer l'hem vist des de la carretera i sense sortir del cotxe ja que en aquell moment queia un bon ruixat. Per veure el segon hem aparcat el cotxe i hem baixant fins el morro de l'Abella des d'on es té una vista espectacular del salt.
 
Tirabous

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada