dilluns, 24 d’octubre del 2011

CURS DE MONITOR-INICIADOR DE LA FEEC



Dissabte 22 d'Octubre del 2011
Després del cap de setmana anterior fent pràctiques al Papiol i Montserrat, aquest cap de setmana ha tocat anar a Guara. El dissabte ens trobem tots a Bierge i enfilem amb el cotxe cap al pàrquing del Vero per anar a fer pràctiques al barranc del Basender.Aquest és un barranc completament sec però d'una bellesa extraordinaria, excavat en el calcari i que és afluent del Vero pel seu marge dret. Aquí pràctiquem un munt de maniobres com muntar reunions per baixar amb desembragable, passamans fixos i recuperables, ràpels guiats,etc, el barranc va molt bé per practicar tot i que les instal.lacions estàn no sempre en un estat perfecte. Arribem al final del barranc després de unes 6 hores de pràctiques dins, la veritat es que ja hem agafat fred i estem cansats així que toca anar cap a Alberuela on dormim a casa castro i ens preparem per l'endemà.
Diumenge 23 d'Octubre del 2011
El segon dia a Guara, es decideix seguir fent maniobres en barranc sec per acabar d'agafar l'automatització, així doncs anem cap a Rodellar i farem les pràctiques al barranc de la Virgen. Aquest és un barranc molt curt però que dóna la possibilitat de fer forces coses, a més al final hi ha unes vies d'escalada que tb aproftem per fer-hi maniobres.
Aquest curs serveix bàsicament per dues coses, per poder portar gent sense experiencia i saber com ho has de fer per baixar-los i tb per poder donar formació de nivell 1, és a dir que estem aprenent un munt de coses que tot i haver fet un munt de barrancs pel nostre compte no sabiem.
Aquest cap de setmana hem estat:
Monitors:Txema i Pere.
Cursetistes:Jordi, Jaume, Josep, Xavi, Anna, Guilla, Raúl i Xevi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada